Har du bestämt dig för att köpa en elbil? Då hade du gjort ett bra val för miljön eftersom elbilen avger mindre koldioxid. Men det finns en del saker du behöver fundera på inför ditt köp. Exempelvis var du ska ladda din elbil.

Beställ en laddbox från Voltplan

Idag finns det snabbladdningsstationer utplacerade här och var. Det är dock inte speciellt roligt eller tidseffektivt att sitta i bilen och vänta på när batteriet laddas. Därför är en laddstation hemmavid att föredra.

Hos företaget Voltplan finner du ett sortiment med laddbox-paket som är kompatibla med samtliga elbilar. Där kan du dessutom få hjälp med installationen och skatteavdrag. I webbshoppen kan du även köpa separata delar som kablar och laddstolpar.

Grön teknik och garanti

När du beställer din laddningsbox från Voltplan kan du få ett Grön teknik-avdrag från skatteverket. Avdraget är på uppemot 50 procent på den totala kostnaden. Hur mycket den slutliga kostnaden landar på beror dels på vilken kabel du väljer, men även tillvalen. Hos Voltplan ingår alltid garanti på fem år för laddboxen samt två år för installationen.

Är du sugen på en kvalitativ laddstation till din nya elbil? Beställ online för en snabb leverans och installation.