Rally är verkligen en spännande sport och det bästa mästerskapet är World Rally Championship. Årets säsong har börjat bli allt mer spännande och det verkar ovisst om vem som till slut kommer att stå som segrare.I början av årets WRC tog fransmannen Sébastien Ogier tag i taktpinnen och samlade på sig oerhörda poäng. Det tog inte lång tid innan han hade skaffat sig ett stabilt avstånd poängmässigt till Jari-Matti Latvala på andraplatsen. Efter att Latvala höjt nivån på sin körning har dock avståndet krympt och experter frågar sig om han kommer att ta sig om fransmannen.

rally-competition

Hitta rätt odds

Om du är intresserad av att tippa på WRC kan det vara bra att veta att oddsen kan skifta mellan olika sidor. Det finns olika knep för att hitta de bästa oddsen. Som exempel finns det särskilda webbsidor som ger dig information angående vilka spelsidor som har de bästa oddsen till särskilda sporter. Du kan ta hjälp av Tippat.se som ger dig all den information du behöver, komplett med odds, vilket är perfekt – särskilt om du är ny på att tippa.

En kamp mellan två stjärnor

Efter att Argentinarallyt avgjorts ligger Sébastien Ogier på 112 poäng jämfört med Latvalas 88 poäng vilket innebär att han fortfarande har en viss marginal. Även om det är mycket av säsongen kvar verkar det som att mästerskapstiteln kommer tillfalla någon av dessa två herrar. Nedåt i tabellen är det nämligen ett stort glapp. De två norrmännen Andreas Mikkelsen och Mads Östberg ligger på delad tredjeplats med sina 48 poäng. Sett till oddsen som satts av spelbolag är det inte särskilt troligt att någon av dessa norrmän ska lyckas vända på steken och sluta överst i tabellen. Att både Ogier och Latvala ska börja köra dåligt samtidigt som norrmännen plockar höga poäng ses som allt för orimligt. När det kommer till rally ska man dock aldrig säga aldrig. Klart är i alla fall att om du lägger ditt bet på Österg eller Mikkelsen och det sedan slår in kommer du att bli rik.